Over Schoonheidssalon en Pedicure Foot & Beauty Care

Twaalf jaar geleden heb ik vanuit mijn toenmalige werk mijn passie gevolgd en ben de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen. Daar heb ik geen moment spijt van! Door vraag van cliënten en mijn eigen interesse ben ik twee jaar later de pedicure opleiding gaan volgen. Vanuit de liefde voor het vak houd ik alle trends nauwlettend in de gaten en probeer ik waar mogelijk mijn vakkennis uit te breiden, zoals bijvoorbeeld met kleurenanalyse en natural face lifting massage. Ik kan zo een mooi en compleet palet van behandelingen en adviezen aanbieden.

In deze tijd waarin alles steeds sneller moet, is het van groot belang om af en toe is eens tijd voor je zelf te nemen en eens even helemaal te ontspannen.

En dat kan bij Foot & Beauty Care!
Ik geef heerlijk ontspannende, reinigende en verzorgende gezichtsbehandelingen. Elke behandeling is op maat en wordt afgestemd op uw huidtype en uw specifieke wensen. Voor iedere behandeling neem ik ruim de tijd, zodat u volop kunt genieten van de zorg en aandacht die u tijdens de behandeling wordt gegeven.

Naast gezichtsbehandelingen geef ik ook pedicure behandelingen. De voeten die ons hele lichaam dagelijks dragen verdienen regelmatig wat extra aandacht en krijgen bij mij een vakkundige behandeling.

Ik hoop ook u binnenkort eens te mogen ontvangen in mijn salon.

Bettie

Interesse? Of wilt u meer weten? Neem contact met ons op